Gammel røv erotiske noveller familie

gammel røv erotiske noveller familie

Han sukkede dybt og spurgte mig, hvad jeg havde tænkt mig. Jeg lagde ham på sengen, hans pik stod stadig i fuld honnør, jeg kunne mærke, at jeg var gennemvåd og lod mig selv glide stille og roligt ned over hans dejligt store, tykke skaft. At mærke mig selv blive udvidet på den måde var fantastisk. Jeg var tæt på at komme bare ved at mærke ham oppe i mig. Jeg begyndte lige så stille at ride ham, han stønnede, ville mærke mere og lod sin hænder famle i blinde efter mine bryster. Jeg stønnede og bad ham om at tage dem hårdt.

Han maste dem næsten, mens jeg red ham, og jeg kunne mærke, hvordan han gled ind og ud af mig, hvordan jeg stødte ned i ham og hans pik sultent pressede sig op i mig. Jeg stod af ham og lagde mig ned ved siden af ham. Jeg bad ham om at tage mig bagfra. Usikkert, stadig med bind for øjnene, stillede han sig op bag mig.

Jeg kunne mærke, hvordan hans pik ledte efter mit våde hul. Han ramte ved siden af nogle gange - tæt på at ramme mig i røven. Men endelig lykkedes det, hans hoved ramte og kom en lille smule ind, før han maste hele pikken ind.

Jeg var tæt på at falde sammen, fordi det var så hårdt, men det var dejligt at blive fyldt ud på den måde. Jeg bad ham om at kneppe mig, noget jeg ellers aldrig ville have sagt, men han fik det værste frem i mig. Han begyndte at gøre det hårdere, mens jeg klynkede lidt og bad ham om ikke at skåne mig.

Men så stoppede han og trak sig ud. Jeg stod forventningsfuld og ventede på, at han skulle forsætte. Men det gjorde han ikke. Tværtimod tog han mit tørklæde af og satte det foran mine øjne, imens han tog mit lagen, rev det i stykker og bandt mine arme til sengen.

Jeg følte mig sårbar, men syntes også, det var rigtig frækt. Han stak to fingre ind i min mis og brugte mine egne safter til at blødgøre min røv med. Jeg blev overrasket, men ville have mere. Han lod lige så stille sin tommelfinger glide ind i røven. Det var en helt fantastisk følelse. Så kom hans våde spidse tunge og legede med. Jeg bad ham klynkende om mere og kunne mærke, at han rejste sig bag mig. Først lod han som om han ville lade pikken glide ind i min fisse, kun forsigtigt, indtil han skiftede retning og pressede den ind i min røv.

Det eksploderede i hele min krop, det var vidunderligt. Jeg kunne mærke, hvordan han stille trak den ind og ud, hvordan jeg kunne give helt efter i kroppen for en kommende orgasme.

Han speedede op og tog fat i mine bryster. Så stoppede han igen og tog mine "håndjern" af. Jeg legede med mig selv, som gjaldt det mit liv, indtil jeg kunne mærke en bølge glide igennem min krop, og jeg kom i en eksploderendeorgasme, mens jeg råbte til ham, at nu kunne jeg ikke holde igen længere.

Mine forældre skulle skilles. Først endte jeg i seng med min mor senere med fars nye kæreste. Min datter havde en veninde på besøg og der var noget de ville spørge om. Lennart har fundet en kvinde med et særligt problem. Hans datter hjælper ham. Kapitel 7 i føljetonen om min barndoms og ungdoms sexoplevelser fortæller om en af de skønne oplevelser, jeg havde i min ungdom.

Jeg konfronterede min mor og blev belønnet som en fyrste, sammen med mine venner. For nyligt opdagede jeg, at min mor havde et anderledes job end de fleste. Ferierejsen til Tyrkiet, mor og søn på ferie. Fru Knudsen tager os alle efter tur og slutter af med at tage os alle på samme tid. Her har min søster og jeg vores seksuelle debut – godt hjulpet på vej af vores fætter.

En lille simpel historie om en lille naiv pige der lærer om blomster og bier. Børnebørnenes ferie hos bedsteforældrene slutter her bl. Ferien i mormor og morfars sommerhus udvikler sig spændende for tvillingerne, Petra og Hugo. I dette afsnit vil Petra lave live show – med morfar. Den historie handler om da jeg tror min mor og min moster i deres lille frække, og selv blev en del af den. Sexologen Lene har fået henvendelse fra en mor, som vil hjælpes i gang med sex med sin søn.

Som professionel sexolog er det selvfølgeligt udelukket for Lene at medvirke hertil, men så er det jo godt at kende nogen, som kan hjælpe en ud af kattepinen. Fætters kone og jeg legede vindueskiggere en aften, hvor naboen havde tabu-sex med sin søster. Det udviklede sig senere til en meget erotisk oplevelse for os alle. Efter turen i skolebadet med veninden og hendes datter bliver jeg inviteret hjem til dem til en omgang analsex.

For datteren er det første gang. I takt med at Charlottes mave vokser, daler hendes interesse for sex. Heldigvis opstår der sig en ny mulighed for sex, da jeg møder Charlottes veninde og hendes datter. Er det mon helt tilfældigt? Min oplevelse med min søn må bare gentages, men han havde inviteret sin kæreste på besøg.

Ved et tilfælde finder jeg ud af, at min søns hobby har mig som centrum. Sidst på natten blev jeg vækket og det seksuelle eventyr fortsætter.

En ung dreng er i tvivl og spørger sin far til råds. Mor straffer mig for at lege med hendes trusser. Bagefter trøster hun mig. Jeg elsker at snuse til mors trusser mens jeg leger med mig selv. Men en dag gik det galt. En fyr sidder og laver lektier da hans lillesøster kommer ind for at snakke. Jeg spurte henne om kjærlighetslivet hennes og hun svarte at det var fraværende. Jeg måtte innrømme at det var lenge siden jeg har hatt noen venninne.

Karin´s lektion i livet giver nogle svære spørgsmål.. Ikke mindst til hende selv. Med Helen´s tidlige hjemkomst må vi dog finde andre muligheder for at snakke. Sidste og afsluttende del af novellen.

Jeg besøgte min mor en weekend, og fik en dejlig overraskelse da hun kom nøgen ud fra badet. Den første gang var skønt og varslede en herlig fremtid. En enlig mors bekendelser. Mit lille intermezzo med min datter fortsætter. Det ene tager det andet da husets datter igen kommer for sent hjem. Nu stod han og kiggede gennem dørsprækken på sin mor, der lå stønnende med lukkede øjn, imens hendes fisse der blev slikket af veninden, sejlede af safter.

Ville de opdage ham? Alma rejste sig og gik over til den småstønnede Alex på bordet. Lajla så nu sin mor tage den halvstive pik ind i munden Hun så hvordan munden arbejdede pikken mere og mere op. Hun kunne nogle trick, hende mor. Lajlas fisse kløede stadig. Hun kiggede ud af vinduet og så at hendes far var kampklar igen, og at han stod parat bag Karla. Nana krængede meget forsigtigt badebukserne ned og med et væltede hele pikken frem fra badebuksernes kant, og det gav et sæt i de to piger.

Især Nana blev overrasket. Kun nosserne var endnu bag det stramme stof Min steddatter mente stadig at have planen klar, og det var hende der styrede slagets gang. Men hun blev klogere.. Erfaringen fornægter sig ikke.. Alex, 16 år, er alene hjemme, og får uventet besøg af storsøster på 23 år. Skal vi ikke lægge os over på sengen? Læg dig Alex, sagde hun, …så skal jeg lege med din pik. Spiller du den aldrig selv af? Jo da…ind imellem, indrømmede Alex.

Kommer der så noget ud af den? Jeg skal i hvert fald nok få den til at sprøjte! Hun blinkede til ham. Nana bearbejdede nu hans pik og nosser med forsatte blide strøg. Peter hørte tydelige støn og hurtig vejrtrækning.

Han listede hen ad loftet og blev lamslået stående. I halvmørket så han en hvid pigerøv danse op og ned. Øjnene var ved at falde ud af Peters hoved.

For dælen……var det Faruk der havde pigesjov?? Et par behårede mandeben lå udstrakt under pigen og pikken var godt forankret i pigens kusse. Den anden mere seksuelle del af Hjælper min Storesøster.

Når ens storesøster mangler en kameramand til sit nyheds indslag, er man jo nød til at sige ja. Den generte Kenneth får en oplevelse for livet, da hans tvillingesøster beslutter sig for at tage hans jomfruelighed fra ham. Det lille rendezvous udvikler sig til en hyggelig morgen på sengen. En ny dag truer for viceværten men denne dag ender ganske særligt.

Pubertetsramt ung mand på 15 og hans mor på Han lurer, hun lurer. Hun drømmer, han drømmer. Min krop reagerede vildt og efter kort tid i ekstase eksploderede jeg i en vidunderlig orgasme" Sidst læst: Det er sommer og Live er klar for å pule for første gang nå.

Hun er den som tar initiativet overfor sin fetter. Hun har aldri før kjent noe så deilig som når han spruter spermen sin inn i hennes unge, trange fitte. Det er en fantasi jeg håber der er nogle der vil hjælpe mig med at få opfyldt At min steddatter skulle vise sig SÅ udspekuleret, og havde været det længe, kom noget bag på mig.

At timingen så også kom til at flaske sig for hende, var dog ikke kun hendes skyld.. Heller ikke hér i del Hvad sker der når en moden kvinde får smag for ungt kød, der samtidigt er hendes egen nevø? Læs med for at finde ud af det Sidst læst: Denne historien dreier seg om Lives første seksuelle oppvåkning sammen med sin fetter Fred. Live har nettop fått sin første menstruasjon og hun nyter å se og kjenne på det som skjer med kroppen hennes nå.

Live og Fred leker med hverandres kropper og denne delen av historien avslutter med at Live viser Fred hvordan hun vil at han skal skaffe henne deilige og kraftige orgasmer. En fortælling om en enlig mor og hendes søn og deres seksuelle oplevelser Sidst læst: Kapitel 14, Opdaget Sidst læst: Del 13 af "Opdaget" Sidst læst: Del 12 af Opdaget Sidst læst: Da fruen efter mange års pause havde fået sin sexlyst genopvagt, bad hun mig gøre det samme for hendes søster.

Ja, hun opfordrede til, at vi sammen tilfredsstillede min svigerinde sexuelt. Feriedrengen bliver afsløret i at ligge i sin seng og snuse til sin kussines brugte trusser. Han starter med at blive flov, men situationen udvikler sig hurtigt, og han glemmer alt om at være flov, da hans kusine tilbyder ham at smage den ægte vare. Mens han ligger begravet i våd kusse, får de en ekstra deltager i legen.

Den anden kusine vil også være med, og vil også have sin kusse slikket. Det får hun selvfølgelig, men der er meget mere i vente for vores feriedreng, inden han og kusinerne er klar til at sove. Endelig får jeg udlevet de seksuelle drømme om min egen mor. I første del af historien præsenterer jeg familien og mine kusiners våde trusser, og har en spændende oplevelse på loftet, som fører til min første nærkontakt med en voksen kvinde.

Min frække, frodige moster udstiller sin kusse og sin røv mens hun tager sig en hurtig spiller, og bagefter bruger hun alle sine våde huller til at give mig en fræk, våd indvielse i sexlivets glæder. Jeg opdagede min stedlillesøster være sent ude. Vvad kræver jeg for at tie over for forældrene?

Læs selv for at finde ud af det Sidst læst: Storesøster er kommet hjem og er ikke sen til at lege med Sidst læst: Storesøster og hendes veninde knepper lillebror da de opdager ham smugkigge ved døren Sidst læst: En gravid mor kæmper med sin liderlighed da hun ser sin søn stige ud af badet. Det var det år jeg blev 15 år. Det var også det år jeg for alvor startede min seksuelle karriere og det vil jeg gerne fortælle lidt om.

Henne i skolen viste Kate på afstand noget mere interesse for mig end man normalt kunne forvente. Det pirrede min nysgerrighed og også noget andet i mig. Under påskud af at jeg gerne ville have hende til at hjælpe mig med matematik, fik jeg lokket hende med hjem på mit værelse. Her fik min spontanitet hurtigt tingene til at udvikle sig i en noget anden retning end mod matematik. Endelig er de i seng sammen og selvom hans mor gør alle mulige krumspring må hun dog alligevel overgive sig. Vi havde været i sommerhus med hele familien i to uger.

Jeg blev pænt liderlig, to uger er svært at overkomme uden at få den forløsning. Min søster og jeg havde et meget tæt forhold og jeg beundrede hende tit på afstand. Dejligt store bryster og blød hud.

Jeg forestillede mig tit hendes stramme fisse og fik utallige orgasmer af at tænke på det når jeg lå i min seng derhjemme. Men jeg fortalte ingen om mine forkerte fantasier. Onkel Arne hadde alltid vært en nær person for meg, helt fra jeg var liten. Anton får en grundig oplæring af sin mor, og samtidig får mor lov til at mærke Antons pik i røven for første gang.

Del 4 af historien om Eli Sidst læst: Efter en lang indledning hvor en dreng på landet ser dyr parre sig med hinanden og derefter ornanerer, oplever han første gang sex med sin mindreårige niece. Fræk fortsættelse af de foregående 3 kapitler, mellem mor og søn og hvad sker der mellem mor og Lissy? Jeg lovede så at give hende en ordentlig tur i dag, mod hun holdt sin del af aftalen og skulle få Lissy til at barbere sin fisse. Den oplevelse jeg vil dele med jer, finder sted på en ganske normal tirsdag aften, der skulle vise sig at blive usædvanlig grænseoverskridende og ganske ophidsende oplevelse.

En oplevelse jeg ikke ville have været foruden. Læs videre om hvordan Anton og hans mor hygger sig, mens de planlægger at få hjemmehjælpen indlemmet i deres leg.

Cykel uheld med følger, der ender med et særpræget forhold mellem mor og søn Sidst læst: Pia bliver introduceret på kontoret, hvor især Juliane kommer tæt på. Pia er ikke helt upåvirket af mødet med Juliane og Lis på kontoret og det "forstyrrer" lidt på hjemmefronten, hvor hun bor sammen med sin handicappede mor, som hun skal bade. Under badet sker nogle ting, som får følger for deres forhold. Ved familiens julefrokost tvang jeg moster til at sutte min unge pik Senere kom hun selv til mig Sidst læst: Mens min mand er udstationeret går jeg igang med at gøre min søn klar til at forføre Dorte.

Der er meget at lære en udholdende student. Lotte udtrykker ønske om at blive sexslave for Rita og Hansemand, men han er lidt lunken ved ønsket og forsøger at gøre Lotte forståelig med, at hun allerede er sexslave. Lotte gør sig fortjent til en belønning. Det er meget svært at finde på en belønning, som hun virkelig vil sætte pris på. Hun kommer selv med løsningen, da hun udtrykker lyster i en ny retning. Hansemand bliver derved sat på noget af en prøve Min kones lillesøster er 19 år og velskabt.

Jeg havde længe været interesseret i hende. En dag fik jeg muligheden for at finde ud af om interessen var gengældt fra hendes side. Jeg fik min sex-debut med min kusine på et fodboldstadion. Min meget unge svigerinde vil gerne lære at blive bollet i røven. Det lærer jeg hende og håber hun snart vil lære mere Vi genoplever vores første "lege" i vores "nye" liv sammen.

Jeg kommer meget tættere på min mor "Lotte" og får en dybere forståelse for hende. Hun besøgte tit sin far på hans værksted. Han var tit for træt, når han kom hjem. En dag var han der ikke, og hun skyndte sig hjem. Han svarede ikke når hun kaldte, og hun ledte efter ham. Hun åbnede døren til værelset, og fik et chock - Sidst læst: Søn og mor taler om deres sexuelle forhold før og nu Sidst læst: Mit forhold til min mor og Rita, tager en overraskende drejning.

Hun havde læseferie, og sov længe. Hendes far arbejdede hjemme, og hun lurede på ham ude på toilettet. Hun så, at han onanerede, og hun blev selv våd i fissen. Læs selv resten af historien. Hans og Rita hygger sig. Hans løfter sløret for, hvor han har sin store erfaring udi elskovskunsten fra.

Det overrasker Rita, at Hans´ mor Lotte sætter pris på en - velfortjent - røvfuld, men viser sig heller ikke selv helt afvisende overfor et par klask i enden. Senere lover Lotte at opfylde alle Ritas og Hans´ ønsker vis Rita vil give Lotte den røvfuld hun længe har drømt om. Den røvfuld er en lang historie, men det lykkes og Rita har straks et par ønsker Morgensex mellem far og datter Sidst læst: Han tager op til sin onkels sommerhus, for at hjælpe sin kusine med at male.

Og de hjælper hinanden. Del 3 - Fars julegave Sidst læst: Hvad mon far får i julegave? Jeg trådte ind i min søsters værelse for, at se om hun havde lyst til at lege lidt før far kom hjem.

Så snart jeg kom ind så jeg, at hun havde tændt internettet på sin lille bærbare og var i gang med at se på porno. Eli og Anne var alene hjemme denne kvelden. Hun hadde kun på seg en t-skjorte og en strømpebukse. Eli gikk foran og åpnet inviterende døren til rommet sitt. Caroline kunne have en meget følsom fornemmelse for sine medmennesker, hvilket senest gav sig udslag i det nu stiftede bekendtskab med Sonja. Hun var selv bevidst om denne fornemmelse og nu sad hun mindre end én meter fra en spændende kvinde og prøvede at tolke de signaler, hun udsendte.

Signaler, som viste sig at være meget anderledes, end hun havde forventet. Min mor slugte hele min ladning og hun smilede, mens hun havde min halvstive pik i munden. Da jeg trak den ud, spurgte hun, om det var godt. Jeg smilede igen og sagde, at det var det skønneste, jeg nogen sinde havde prøvet. Inden hun gik ud ad døren, sagde hun, at jeg skulle gøre mig klar til festen, for de første gæster var nok allerede på vej. Tag et bad og få vasket din manddom godt. Måske får du brug for det i aften igen, sagde hun og smilede til mig og lukkede døren efter sig.

Hvad mente hun med det??? Selvstændig fortsættelse af Oplæring, hvor handlingen er flyttet til Københavns vestkvarter. Da min mor skulle lære mig at danse og opføre mig som en gentleman for pigerne, løb danselektionerne lidt af sporet. Det var ikke fritt for at forventningene var store da jeg våknet i ti-tiden neste morgen.

Huset var fortsatt i julestemning. Vi gikk ut og badet oss i nysnøen som hadde falt i løpet av natten. Vi rullet oss, alene og sammen Lille Stein finder mors undertøj i vasketøjskurven og sætter en masse tanker i gang, samt noget meget spændende.

Jeg lod straks hånden glide op ad låret og mærkede med glæde strømperne, strømpeholderen, den bare bløde behårede kusse og de dejlige balder. Jeg gjorde tegn og Dorte bøjede sig over mig ligesom for at høre, hvad jeg sagde. Blusen var knappet op helt ned til navlen og jeg kælede for de dejlige bryster, og hviskede: Jeg opdagede pludselig, at Susanne – en arrogant overklasse tøs, der sad foran mig - muligvis havde set noget.

Lige så smuk som jeg huskede hendes fra dengang, men der var kommet nogle flere former og hendes bryster var til at savle over. Vi  fik desværre ikke rigtigt snakket og de tog hjem, så måtte endnu engang begrave mine følelser for min fantastiske kusine Anna.

Der gik et par år. Ja stykker og vi havde familie fest igen. Denne gang fik jeg muligheden for at snakke med hende privat, da hun ikke havde sin mand med. Det var første gang, siden jeg måske var år gammel. Ja jeg er 34 nu, så det er en del år siden, så med et munters smil og glæden ved at snakke med hende, fandt jeg ud af at mine følelser havde været gengældt, da vi var unge.

Hun kendte ikke til mine følelser, men hun havde det på samme måde som mig. Selvom vi var ved at skulle hjem og sige farvel til hele familien, blev vi enige om at udveksle telefon numre og et par gange om ugen siden da, skriver vi sammen om fantasier og følelser. Lidt trist, at hun er gift, for mit begær for hende er enormt og nu er hun jo en fuldvoksen kvinde og det gør bare at jeg ønsker hende endnu mere end dengang…. Nu ca en måned senere kom vi til at skrive sammen igen, hvilket vi nu så ofte gjorde på sms, når hendes mand ikke var hjemme.

Hun fortalte at hun var på stranden med sine børn og uden manden. Jeg forslog at køre ud og mødes med dem. Der kunne jo ikke ske noget ved at sige hej til sin kusine og hendes børn, så jeg pakkede et tæppe, et håndklæde, et par shorts og satte mig ud i bilen og kørte afsted. Ungerne var oppe og slappe af, så vi sagde alle hej, da jeg kom og sad og snakkede lidt.

Efter et stykke tid blev ungerne rastløse og ville i vandet igen, så de løb ud i vandet imens min kusine og jeg blev inde på stranden og holdte øje med dem imens vi sad og talte sammen. I starten var det meget uskyldig snak, men når vi kiggede hinanden i øjnene, kunne jeg mærke at vi begge ikke var færdige med vores følelser for hinanden.

Jeg bed mig i kinden i ren ærgelse over, hvorfor hun var gift og hvorfor Anna var min kusine. Jeg vendte mit håndklæde og lagde mig på maven og hun gjorde det samme ved siden af på hendes håndklæde. Vi lå og snakkede et stykke tid, imens vi så ud imod børnene, men det var som om at vores nærhed, blev elektrisk. Jeg rettede mig i sandet og kom cm tættere på hende. Der gik ikke mange sekunder før hun gjorde det samme og kom lidt tættere på mig. Vi lå måske cm fra hinanden og bare nød hinandens selskab og uden jeg var klar over det, havde jeg fået spredt mine ben så meget, at jeg ramte hendes tær.

Jeg kunne mærke hendes varme fødder og så kunne jeg mærke, at hendes ene fod, begyndte at kæle op af min fod. Ingen af os sagde noget. Vi lå nu bare helt stille og kælede med vores fødder, imens vi holdte øje med børnene og engang imellem mødes vores øjne…puha jeg havde det varmt nu. Hun rettede sig og kom cm tættere på og ikke mange sekunder efter gjorde jeg det samme. Vi lå nu kun med få cm.

Jeg var helt solgt…i det sekund kunne jeg have flået tøjet af og sprunget på hende, som en tyr i brunst, men ungerne…for pokker jeg ville ønske, at vi havde været alene nu…. Vores hænder mødtes nu og vi lå og kærtegnede hinandens håndflader og fingre. Stadigt uden at sige noget og imens vi holdte øje med ungerne, tog hun fat i min hånd, løftede sit underliv og lagde min hånd ind under hende. Så tog hun sin hånd og pressede den ind under mig imellem min pik og håndklædet.

Hun tog fat i min pik uden på mine shorts, med et hårdt greb og begyndte at kæle for min pik. Da hun gjorde det listede jeg mine fingre ind til hendes fisse og lå og kælede hende uden på hendes badedragt lige oven på hendes skamlæber. Hun var våd og min pik var stiv som en flagstang. Havde svært ved at koncentrer mig om at holde øje med børnene, men uden at sige et ord, lå vi og kælede med hinanden, med vores blikke rettet mod vandet og børnene som legede og byggede sandslotte på det lave vand.

Det var dejligt at mærke hende og jeg kunne mærke at hun nød at klemme og kæle for min pik. Jeg måtte holde mit underliv lidt oppe, for at hun kunne komme til og det samme gjorde hun.

Gammel røv erotiske noveller familie -

Vi havde været kærester i nogle måneder. Så rejste jeg mig op, tog fat i ham og sagde:.

: Gammel røv erotiske noveller familie

BODY2BODY MASSAGE KØBENHAVN OLIEMASSAGE ÅRHUS Privat diskret sex og escort
PORNO MED MÆND NEGER PORNO 434
Gammel røv erotiske noveller familie Porno sex dansk snæver fisse
ESCORTGUIDE KØBENHAVN BLOWJOB I BILEN Mine trusser snuser af noget særligt. Søn og mor taler om deres sexuelle forhold før og nu Sidst læst: Det kom der ikke så meget ud af, så gammel røv erotiske noveller familie spillede den af erotisk kontakt intim massage københavn kom ud over hendes fine, faste bryster. Dels af generthed og dels af ærgrelse over, at jeg nu var i en værre situation, end hvis jeg havde taget tøjet af for fem minutter siden, hvor Hans ikke stod og gloede. Min mor slugte hele min ladning og hun smilede, mens hun havde min halvstive pik i munden.

Jeg bed mig i kinden i ren ærgelse over, hvorfor hun var gift og hvorfor Anna var min kusine. Jeg vendte mit håndklæde og lagde mig på maven og hun gjorde det samme ved siden af på hendes håndklæde. Vi lå og snakkede et stykke tid, imens vi så ud imod børnene, men det var som om at vores nærhed, blev elektrisk. Jeg rettede mig i sandet og kom cm tættere på hende. Der gik ikke mange sekunder før hun gjorde det samme og kom lidt tættere på mig. Vi lå måske cm fra hinanden og bare nød hinandens selskab og uden jeg var klar over det, havde jeg fået spredt mine ben så meget, at jeg ramte hendes tær.

Jeg kunne mærke hendes varme fødder og så kunne jeg mærke, at hendes ene fod, begyndte at kæle op af min fod. Ingen af os sagde noget. Vi lå nu bare helt stille og kælede med vores fødder, imens vi holdte øje med børnene og engang imellem mødes vores øjne…puha jeg havde det varmt nu. Hun rettede sig og kom cm tættere på og ikke mange sekunder efter gjorde jeg det samme.

Vi lå nu kun med få cm. Jeg var helt solgt…i det sekund kunne jeg have flået tøjet af og sprunget på hende, som en tyr i brunst, men ungerne…for pokker jeg ville ønske, at vi havde været alene nu….

Vores hænder mødtes nu og vi lå og kærtegnede hinandens håndflader og fingre. Stadigt uden at sige noget og imens vi holdte øje med ungerne, tog hun fat i min hånd, løftede sit underliv og lagde min hånd ind under hende. Så tog hun sin hånd og pressede den ind under mig imellem min pik og håndklædet.

Hun tog fat i min pik uden på mine shorts, med et hårdt greb og begyndte at kæle for min pik. Da hun gjorde det listede jeg mine fingre ind til hendes fisse og lå og kælede hende uden på hendes badedragt lige oven på hendes skamlæber. Hun var våd og min pik var stiv som en flagstang.

Havde svært ved at koncentrer mig om at holde øje med børnene, men uden at sige et ord, lå vi og kælede med hinanden, med vores blikke rettet mod vandet og børnene som legede og byggede sandslotte på det lave vand.

Det var dejligt at mærke hende og jeg kunne mærke at hun nød at klemme og kæle for min pik. Jeg måtte holde mit underliv lidt oppe, for at hun kunne komme til og det samme gjorde hun. Hun spredte sine ben lidt og jeg listede 2 af mine fingre ind under hendes badedragt, så jeg kunne mærke hende. Hun var våd som et vandfald. Kørte mine fingre over hendes klit og over hendes fugtige skamlæber. Jeg kunne ane ud af øjenkrogen, at hun nød det og der kom et svagt suk af nydelse engang imellem fra hende.

Jeg havde svært ved selv at tie stille og det gjorde det ikke nemmere, da hun kørte hendes hånd ned i mine shorts og tog fat om min pik og mine boller. Fuck det var dejligt. Hun kørte hendes fingre op og ned langs min stive pik og kørte forhuden frem og tilbage med fast hånd. Jeg lå modsat og kælede hende, men nu kørte jeg 2 fingre hårdt op i hendes fisse, så langt de kunne nå. Jeg kunne høre hun gispede og jeg kiggede over til hende. Hun havde lukket øjene i nydelse over at få finger, som om det var mange år siden, hun havde prøvet det sidst.

Jeg kørte mine finre dybt op i hende og begyndte at ælte hende indvendigt. Hele hendes fisse fik en kærlig behandling og jeg kunne høre at hun nød det. Hun begyndte at trække vejret meget tungt og fra tid til anden, var det som om hun gispede efter vejret. Jeg tog nu min tommelfinger i brug også.

Det passede med, at når jeg kørte mine fingre op i hende, så kunne min tommelfinger køre op af hendes klit. Det var vist noget hun godt kunne lide, for hendes åndedrag blev hurtigere og hurtigere. Jeg var godt tændt af hele situationen og kunne mærke at der ikke var længe igen inden jeg selv ville komme. Jeg vendte mig forsigtigt og lagde mig helt op af hende med min pik lige imod hendes røv…Hun kiggede på mig og ud imod ungerne, som stadigt legede og ikke anede hvad der forgik oppe hos os på stranden.

Hun kørte min pik op imod hendes røvballer med sin hånd inde under mine shorts…Jeg tror aldrig jeg har været så stiv før og jeg kunne mærke at hun kunne lide tanken om min pik op af hendes røv.

Dog ville hun ikke vende sig også, så jeg trak min hånd til mig og kørte den op imellem hendes ben oven på hende, så hvis nogen havde gået forbi os, ikke havde været i tvivl om hvad der havde været forgået der. Jeg fjernede hendes badedragt og kørte den ud på siden, så der var frit udsyn til hendes fisse. Jeg stak nu 3 fingre op i hende og hun gispede højt. Jeg masserede hendes fisse dybt og jeg kunne mærke at hun blev mere og mere liderlig af min behandling af hendes fisse.

Nu kunne hun ikke modstå længere og hun vendte sig på siden lige som jeg havde gjort med ryggen imod mig. Hun trak ned i mine shorts, så min pik kom til syne og skubbede sin røv over imod mig. Hun bukkede benene lidt og kørte min pik langsomt og forsigtigt op i hendes fisse, hvor jeg havde spredt hendes skamlæber.

Imens hun stadigt holdte fast i min pik begyndte hun nu at presse hendes røv imod mig i bløde bevægelser, imens hun holdte øje med hendes børn. Jeg havde på dette tidspunkt glemt alt om dem og lå bare og nød hendes bevægelser. Langsomt kørte hun sin røv hurtigere og hurtigere imod min pik og jeg kunne mærke at hun nød det. Hun slap nu min pik og lod mig presse min pik helt op i hende. Jeg pressede den så dybt op i hende som jeg kunne og jeg kunne høre at hun nu lå og stønnede.

Jeg forsatte med at kneppe hendes fisse med blandet dybe stød som blev udskiftet med nogle hårde stød op i hende en gang imellem…. Jeg kneppede hendes fisse i hårde træk nu og kunne mærke at jeg ikke kunne holde meget længere, hvis det forsatte på denne måde.

Hvad jeg ikke viste var at hun var ved at komme mig i forkøbet, for pludseligt kunne jeg mærke at hele hendes krop begyndte at ryste og febrislk pressede hun sit underliv og røv imod mig, hver gang jeg stødte min pik op i hendes….

Hun kiggede sig over skulderen og sagde at nu var det min tur til at komme og det var ikke en ting hun skulle sige 2 gange. Jeg pumpede nærmest hendes fisse nu og det gik ikke mange sekunder, før jeg sprøjtede min spærm op i hende og hun kom med et højlydt gisp igen…. Kroppen begyndte at føles behagelig kildende og summende. Da højre hånd kom ned til lænden blev den liggende stille, og alle spændinger blev opløst indefra, mens fornemmelsen af varme og summen kunne mærkes helt om på bagsiden af mavemusklerne.

Jeg glemte hvor jeg var, og at Søren var ovenpå i stuen, mens jeg lå og fik meget intim massage af en af hans forældres gamle venner. Jeg bare nød og tog imod. Mine øjne var lukkede, og jeg tror min mund var lidt åben, og min vejrtrækning tung og lidt stønnende.

Det var en fantastisk følelse, som jeg bare gled ind i. Med glidende bevægelser begyndte han at massere lænden og balderne igen med højre hånd, mens hans venstre hånd nu tog mere fat i mellemkødet.

Hans tommel finger gled ind i numsen, mens hans pegefinger gled ind i skeden, hvor de pressede på samme væg fra hver sin side. Sådan ser sex ud - indefra. Samtidig lagde hans ringfinger og langfinger sig på hver side af klitoris og trykkede forsigtigt. Hans højre hånd masserede nu op til nakken igen og masserede helt op i baghovedet i håret. Med stimuleringen af både numsen, skeden og min klitoris på samme tid, kunne jeg næsten ikke skille områderne ad.

Da jeg samtidig fik en blød massage i nakken, begyndte orgasmen at rulle frem med en kraft, jeg vist aldrig havde oplevet før. Jeg stønnede tungt - ikke højt, men dybt, mens jeg trykkede mit hoved ned i briksen og løftede min numse endnu mere end før.

Orgasmen rullede frem og tilbage, indtil jeg for alvor kom, så det sortnede for mine øjne igen. Jeg faldt sammen, fladt og sænkede nu numsen, mens hans fingre stille gled ud af mig, og mine huller lukkede sig.

Han kørte nu hænderne blødt op over mine ben og balder med venstre hånd, mens højre kørte ned over ryggen. Jeg ventede lige sekunder og vendte mig lidt søvnigt om. Uden at tænke over det, lagde jeg mig med benene let bøjet og lidt spredte.

Uden at tænke på, at jeg nu måtte have været helt udleveret med store glatte og opsvulmede kønslæber og i det hele taget et meget fugtigt skød. Flere gratis erotiske noveller.

Han masserede nu forsigtigt mine bryster med begge hænder og gled i langsomme bevægelser ned over maveregionen ned til skødet. Derefter tog han et lår ad gangen og kildede inderlårene op til skødet. Jeg ville ikke have gjort modstand, hvis han havde forsøgt noget mere, men det gjorde han ikke. Han blev derimod ved med at give en afslappende massage foran, hvor han tog sig af lårene, brysterne og maven.

Han æltede også mine glatte kønslæber forsigtigt, skilte dem lidt ad og trykkede lidt i området omkring skedeåbningen. Det føltes mere som en behandling end en seksuel massage, og jeg havde en dejlig afslappende fornemmelse i kroppen.

Da han var færdig, lagde han håndklædet over mig og lagde mine ben ned. Du trænger i hvert fald til at få olien af igen. Jeg nikkede lidt uden at sige noget. Jeg havde ikke sagt et ord i halvanden time. Jeg faldt i søvn og vågnede først igen, da Søren stod ved siden af mig og tog fat i min hånd. Jeg har lavet dig et bad, så når du er færdig, kan du bare komme op.

Så er maden også færdig, sagde han. Da jeg kom op en halv times tid senere, følte jeg mig stadig varm og veltilpas i kroppen, mine kinder var lidt røde, og jeg havde i den grad en tilfredshed i mit underliv.

Sørens mor kiggede op, da jeg kom ud i køkkenet. Da jeg kom ind i stuen, sad de allerede ved bordet og snakkede, og jeg tog plads skråt overfor Hans, der sad og snakkede med Søren og hans far. Prøv et abonnement på magasinet Q i 3 måneder for kun 99 kr. Forside Dit liv Sex og erotik Læs erotiske noveller - her er det "Massagen". Denne erotiske novelle hedder "Massagen" er skrevet af "Miss Mia".

Sæt dig godt til rette og nyd den! Massage kun i trusser Jeg følte mig lidt krænket og beklemt. Han tog fat i trusserne og trak dem ned Dernæst tog han fat i et ben ad gangen og masserede først læggen og dernæst låret.

gammel røv erotiske noveller familie G     Tilføj til min liste Den historie handler om da jeg tror min mor og min moster i deres lille frække, og selv blev en del af den. Og tante viste sandelig nye sider af sig selv! Mats kom tilbage med kameraet. I første del af historien præsenterer jeg familien og mine kusiners våde trusser, og har en spændende oplevelse på loftet, som fører til min første nærkontakt med en voksen kvinde. Da mors fisse dansk escort piger kom op en halv times tid senere, følte jeg mig stadig varm og veltilpas i kroppen, mine kinder var lidt røde, og jeg havde i den grad en tilfredshed i mit underliv. Jeg opdagede pludselig, at Susanne gammel røv erotiske noveller familie en arrogant overklasse tøs, der sad foran mig - muligvis havde set noget. Skip to content Toggle navigation.

2 thoughts on “Gammel røv erotiske noveller familie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *