Frække erotiske historier pik i numsen

frække erotiske historier pik i numsen

Der har længe været flirt i luften mellem os. På jobbet kører vi lidt på hinanden med fræk snak og vittigheder, med frække undertoner. Du har inviteret på kaffe hjemme hos dig, og jeg er netop stået af bussen. Som aftalt venter du på mig, og vi følges hjem til din lejlighed.

Det er varmt, og du er iklædt en lille top, et par små, hvide tætsiddende shorts, der lige stopper under dine balder og et par små sko med høj hæl, som gør, at din numse strutter en anelse, når du går. Vi sludrer lidt om vejret og smågriner lidt over dem fra jobbet.

Vi stopper ved døren til din opgang, og du finder nøglerne frem. Da vi kommer ind i opgangen vender du dig mod mig, og giver mig et stort kram. Du kommer helt tæt på, og jeg kan mærke duften fra dit hår i min næse. Du hvisker i mit øre, at du har glædet dig til at se mig. Vi går op ad trappen og ind i din lejlighed.

Jeg har aldrig været her, så du tager mig i hånden og viser mig lidt rundt. Du vender dig mod mig og giver mig et lille hurtigt kys, mens jeg kan høre, din vejrtrækning er tung. Du nusser mig lidt i nakken, inden du vender dig mod sengen.

Jeg står og betragter dig — og du ved det. Du krummer bevidst ryggen og strutter med numsen, så jeg lægger mere mærke til den. Med samlede lår fremstår din numse endnu mere rund og lækker. Din krop er fræk at studere, som du ligger der, med de små sko med høje hæle og strutter med numsen.

Du drejer hovedet og smiler frækt til mig, inden du kigger ned bag sengen. Jeg står bare og stirrer på den. Det stramme hvide stof, der på ingen måde skjuler, hvad der gemmer sig indenunder.

Du gør det med vilje. Som jeg står der og kigger på din numse, kan jeg se, du faktisk er en smule våd mellem benene. Jeg opdager pludselig, du ikke har nogen trusser på, da dine safter har lavet en lille våd plet ved din mis, så stoffet bliver mere og mere gennemsigtigt. Pludselig kan jeg se alt, hvad din mis indeholder af lækre ting — og det er præcist det, du ønsker jeg skal se. Da du bliver ved at lades som om, du ikke kan finde, det du søger, overtager jeg legen og gør, hvad du ønsker af mig.

Jeg læner mig ind over sengen og lægger en hånd på din ene balde. Du stopper op og ser på mig. Siger ikke noget, men smiler frækt mens du stønner lidt. Jeg masserer dine balder med begge hænder et stykke tid. Jeg har fået nok.

Mit mundvand begynder at løbe og jeg tager en beslutning. Jeg rykker dine short af dig, så de lægger sig ved dine knæ. Din numse kommer helt op i ansigtet på mig, da jeg trækker shortsene ned.

Jeg spreder dine balder. Nyder at se alt, hvad du byder på. Jeg lister ud af sengen, og finder mine kusiners brugte trusser, og lægger mig tilbage under dynen. Med trusserne under næsen giver jeg mig til at onanere, mens jeg tænker på hvad der mon venter mig på loftet i dag. Der går ikke lang tid før jeg sender et par store sprøjt langt op af maven.

Jeg skynder mig at stå op og blive klar til at gå i butikken. Min onkel har en masse ting som jeg skal hjælpe ham med da jeg kommer ned i butikken, men heldigvis har han også brug for at jeg går på loftet og finder varer til at fylde op på hylderne.

Jeg starter med at ordne de mest nødvendige ting i butikken, men går hele tiden og holder øje med det store ur på væggen i butikken, og da klokken nærmer sig 10, siger jeg til min onkel at jeg vil gå op og finde varer frem på loftet.

Jeg er kun lige nået op på loftet, da jeg kan høre min moster på trappen. Moster ved godt at jeg er på loftet, men lader som ingenting, og går direkte ud på det lille toilet, så jeg skynder mig hen og finder den store sprække i væggen, så jeg har god udsigt til toilettet.

Jeg kan se hvordan min mosters løfter kitlen op over sin store brede røv, og rækker ned imellem benene og, med to fingre, skiller sine skamlæber, før hun giver sig til at tisse. Jeg kan tydeligt se den klare stråle, og kan mærke at det rykker i min pik. Jeg skynder mig at trække mine bukser ned, så jeg kan komme til at gnide på min pik, mens jeg nyder udsigten til den store behårede kusse på den anden side af væggen.

Da moster er færdig med at tisse, rejser hun sig straks, og kommer ud på loftet til mig. Stadig med kitlen oppe om hofterne, så jeg har frit udsyn til den store lodne måtte imellem hendes brede lår, der stadig glinser af tis. Må jeg smage den? Uden at vente på svar stikker hun tungen frem, og begynder at slikke op ad min pik.

Min pik forsvinder ind imellem mosters læber, og hun begynde at bevæge hovedet frem og tilbage så min pik kører ind og ud af hendes varme, våde mund, mens hun kører tungen rundt om mit pikhoved. Jeg kan mærke hvordan min udløsning er tæt på, men det kan min moster åbenbart også, for hun holder op med at sutte på min pik, og kigger op på mig og spørger om jeg også har lyst til at smage hende. Det har jeg i høj grad. Jeg nikker bare, og moster lægger sig tilbage, ind over et par melsække, og spreder sine store lår, så jeg har frit udsyn op til hendes store lodne måtte.

Jeg kan tydeligt se et par store tykke skamlæber, der er let spredte, og afslører en glinsende lyserød og våd kusse. Jeg læner mig ind over den indbydende kusse, og slikker forsigtigt omkring det åbne kussehul. Jeg tror ikke moster har tørret sig efter sit toiletbesøg, og en krydrede, sursøde smag af tis og kusse gør mig endnu mere ophidset, og snart begraver jeg ansigtet imellem de bløde lår, og slikker op og ned i hele kusse. Moster griber mig om nakken, og trykker mig endnu tættere ind i kussen, og siger at jeg skal slikke hårdt på hendes klit.

Jeg gør selvfølgelig som hun ber mig om, og lister samtidig først en, og lidt efter to fingre op i hendes store, varme og våde fissehul.

Hun er meget våd, og jeg kan mærke hendes safter nærmest løbe ned af min hånd, mens jeg fingerknepper hende hurtigt. Jeg holder op med at slikke, og kigger op på min moster. Hun ligger med lukkede øjne, og lader de sidste sammentrækninger løbe igennem kroppen. Så løfter hun hovedet, og smiler til mig og siger at jeg er rigtig god til at slikke fisse, og at hun også vil gøre noget dejligt for mig nu. Jeg sætter mig op over hendes dejlige bløde krop med et knæ på hver side af hende.

Næsten inden jeg er kommet på plads på hendes runde mave, mærker jeg hvordan hun skubber overkroppen op mod mig, og samler sine store bløde bryster omkring min pik.

Jeg fører min pik frem og tilbage imellem de to bløde kæmpebryster. Synet af min pik der glider ind og ud mellem hendes bryster er lige ved at få mig til at sprøjte. Jeg rejser mig op på knæ, så jeg bedre kan komme til at kneppe igennem, og nyder at mærke det bløde brystkød omkring min pik. Jeg kan mærke det begynder at trækker sig sammen i mit underliv, og hvordan min pik vokser for hver gang jeg kører den op i den sammenpressede kavalergang imellem de svulmende patter.

Lige da jeg er begyndt at sprøjte min sæd ud over de gyngende patter, bukker moster hovedet frem og tager min pik i munden. Hun tager min pik langt ind i sin varme mund, og suger de sidste sprøjt ud af den. Det summer i hele underlivet, og jeg bliver ved med at kneppe min mosters mund i langsomme, bløde bevægelser. Hun kærtegner mine nosser med fingerspidserne, medens hun fortsætter med at slikke forsigtigt på min pik.

Til sidst suger hun den helt ind i sin mund, og lader den langsomt glide helt ud. Jeg sætter mig forpustet ned imellem hendes ben, men kan ikke lade være med at række ud efter de store bryster der stadig glinser af min egen sperm. Jeg gnider noget af min sperm rundt omkring de store mørke brystvortet.

Moster ligger bare og smiler til mig. Det er dejligt at lade hænderne kramme og ælte rundt med hendes store bløde bryster. Moster lægger hovedet lidt tilbage, og lukker øjnene. Brystvorterne bliver store og hårde mod mine håndflader, og jeg klemmer dem forsigtigt imellem to fingre. Jeg kan se på min moster, der stadig ligger med lukkede øjne og smiler, at hun godt kan lide det. En god rødvin iltede sammen med de blafrende stearinlys. Hun havde badet og taget den røde stropløse kjole på, som hun vidste, han syntes om.

I dagens anledning havde hun ikke taget trusser på, hvilket i sig selv gav en sitrende sød forventning i hele kroppen.

Da Lars åbnede hoveddøren, kom Nicoline ham i møde. Hun ignorerede hans overraskede udtryk og satte sig straks på hug foran ham. Løsnede hans bælte og åbnede hans jeans. Kyssede bulen gennem stoffet - hun kunne se, hvordan pikken hurtigt voksede sig stor indenunder. Hun smilede frækt til ham og trak boksershortsene ned. Tog ham ind og sugede og slikkede pikken, som nu knejsede foran hende. Med et saligt udtryk lukkede Lars øjnene og nød de ivrige læber og tungen, som tilfredsstillede ham.

Da Nicoline tog fat om hans nosser og kærtegnede dem og området lige bag pungen, stønnede han højlydt. Hun pumpede pikken hårdt og hurtigt og vidste, at det var noget, som han plejede at komme af. Men lige så pludseligt, som hun var begyndt, afbrød Nicoline og rejste sig op. Mens Lars gjorde sig klar, satte Nicoline maden på bordet og skænkede vin i glassene. De satte sig og skålede på en god aften, og snakken gled let og ubesværet - meget lig de første dates, de havde haft sammen.

Nicoline nød hans nærvær og dét, at han hele tiden rørte ved hende. Små kys, en hånd på knæet, og da han tog hendes hånd hen over bordet. Efter desserten kunne hun ikke vente længere. Hun rejste sig og gik over til Lars. Han skubbede stolen tilbage, og hun satte sig overskrævs på ham, så de sad ansigt mod ansigt. Hun kunne mærke bulen gennem denimstoffet mod sit nøgne skød. Lars kyssede hende grådigt. Læberne smagte sødt af rødvin. Hun kærtegnede hans bryst og mave og nød synet af hans veltrænede overkrop.

Hun kyssede blidt hans ene brystvorte, mens hun kærtegnede hans nakke. Hun kunne mærke hans hjerte hamre. Hænder gled ned langs hendes ryg og videre til numsen. Hurtigt trak Lars kjolen op over hendes lænd, og Nicoline kunne mærke, at han stivnede, da han opdagede, at hun ingen trusser havde på.

Lars begravede sit ansigt ved hendes kavalergang, og behændigt fandt han lynlåsen og krængede kjolen ned, så hendes bryster var fri. Nicoline stønnede ukontrolleret og pressede sig ned mod pikken.

frække erotiske historier pik i numsen

Jeg er hjælpeløs,  liderlig og venter spændt  på at mærke din pik inde i  mig. Den glider nemt ind i  min våde fisse. Efterhånden er lysten vokset til  også at vise mig frem for andre. Vidste at aftenens spænd ende tanker ville give hende  en hurtig udløsning. Men straffen  falder prompte, og jeg må  tage på arbejde med varme  balder, uden trusser og  med udsigt til mere".

Erotisk litteratur er tidens  helt store fænomen, og  interessen i saftig litteratur  for kvinder er eksploderet. Q giver dig guiden til  erotisk litteratur! Læs  Guiden til erotisk litteratur. Får du mod på at eksperimentere mere i dit eget sexliv, har vi en masse nede-på-jorden-guides til dig.

Du kan læse om alt fra BDSM til tantra og orgasmer. Forside Dit liv Sex og erotik Frække erotiske noveller — læs dem gratis her. Hun kunne høre lyden af de dumpe stød mod hendes baller, som forplantede sig i mørket.

Nicoline pressede imod natbordet med hænderne, så hun ikke blev skubbet ud af sengen af de hårde stød, som tog til i styrke. Hun kunne mærke, at Lars satte tempoet op. Han stivnede dybt oppe i hende, da han kom, og hun mærkede sin egen orgasme komme rullende. Næste morgen tog Lars tidligt af sted. Han ville komme sent hjem, fortalte han. Natten sad stadig i hende, og halvt i søvne lagde hun en plan. At blive vækket midt om natten var ellers ikke på hendes ønskeliste, men når det var på den måde, var det noget andet.

Og Lars var ellers ikke særligt spontan. Ja, det var hun nok heller ikke, når det kom til stykket, men hun ville bestemt ikke stå tilbage for ham. Da Lars sendte en sms om, at han var på vej, var Nicoline parat. Hun havde lavet lækker mad og dækket op i stuen.

En god rødvin iltede sammen med de blafrende stearinlys. Hun havde badet og taget den røde stropløse kjole på, som hun vidste, han syntes om. I dagens anledning havde hun ikke taget trusser på, hvilket i sig selv gav en sitrende sød forventning i hele kroppen. Da Lars åbnede hoveddøren, kom Nicoline ham i møde. Hun ignorerede hans overraskede udtryk og satte sig straks på hug foran ham.

Løsnede hans bælte og åbnede hans jeans. Kyssede bulen gennem stoffet - hun kunne se, hvordan pikken hurtigt voksede sig stor indenunder. Hun smilede frækt til ham og trak boksershortsene ned. Tog ham ind og sugede og slikkede pikken, som nu knejsede foran hende. Med et saligt udtryk lukkede Lars øjnene og nød de ivrige læber og tungen, som tilfredsstillede ham.

Da Nicoline tog fat om hans nosser og kærtegnede dem og området lige bag pungen, stønnede han højlydt. Hun pumpede pikken hårdt og hurtigt og vidste, at det var noget, som han plejede at komme af. Men lige så pludseligt, som hun var begyndt, afbrød Nicoline og rejste sig op.

Mens Lars gjorde sig klar, satte Nicoline maden på bordet og skænkede vin i glassene. De satte sig og skålede på en god aften, og snakken gled let og ubesværet - meget lig de første dates, de havde haft sammen. Nicoline nød hans nærvær og dét, at han hele tiden rørte ved hende. Små kys, en hånd på knæet, og da han tog hendes hånd hen over bordet.

Efter desserten kunne hun ikke vente længere. Så rejste hun sig og gik hen til vinduet. Udenfor var der sort. Hun kunne se genspejlingen af dem i ruden og svagt skimte lysene nedenunder ved den udendørs pool. Claudia støttede sig mod vindueskarmen og strittede numsen bagud.

Hurtigt stod han bag hende. Hans hænder gled ned om hendes hofter og numse. En finger gled ind mellem hendes ben og trængte op. Hun spredte benene og ventede utålmodigt. Men nu var det Jons tur til at bestemme. I stedet for en hård pik var det en ivrig og varm tunge, som ramte hendes åbning. Hun spredte benene endnu mere, så han bedre kunne komme til.

Men Jon vendte hende rundt, så hun havde front mod ham, og løftede hendes ene ben op, så det støttede mod karmen, så hendes skød var åbent for ham. En finger kærtegnede hendes læber, og han kyssede og slikkede blidt hendes åbning. Strejfede hendes klitoris og var væk igen. Hun snappede efter vejret og lod sine fingre glide gennem hans hår.

Pressede hans hoved ind mod sit skød, så han ramte de helt rigtige steder. Hurtigt vendte han hende rundt, og med et fast greb om hendes hofter trængte han op i hende bagfra. Claudia havde aldrig oplevet noget lignende. Lyden af nosserne, som klaskede mod hendes baller, og pikken, som igen og igen borede sig dybt op i hende, kombineret med spejlbilledet af dem i vinduet, var alt sammen en så overvældende cocktail, at hun kom igen. Noget, hun aldrig havde prøvet før.

Hun skreg sin orgasme ud og mærkede Jon stivne dybt oppe i sig. Næste morgen fulgtes de ned til morgenbuffeten. Jon gik op til buffeten, og Claudia gik over til Kristina, som sad med et smørret grin på læberne. Hun mente ikke, at der var nogen, der havde set, at de var gået op på værelset.

Jeg havde lidt hovedpine, så jeg gik tidligt op. Vi var nogle stykker, som sluttede af i den udendørs spa. Og ved du hvad? Der er ganske fin udsigt til værelserne!

Hun kunne ikke lade være med at fnise ved tanken om sin hede nat med Jon. Du vil også kunne vinde skønne, eksklusive præmier i lækre konkurrencer. Ja tak, jeg vil gerne modtage Womans nyhedsbrev spækket med spændende artikler og markedsføring om Woman via e-mail.

3 thoughts on “Frække erotiske historier pik i numsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *